400 Bad Request after login

Michael's Avatar

Michael

09 Oct, 2013 09:20 PM

I downloaded Propane today. When I open it, I get the 37signals prompt. I enter my user/pw, and it gets me to the "Authorize Propane to access Campfire" page. I click the button to go ahead, and it tries briefly to do some task. Then I get a popup with "400 Bad Request."

Then I have a blank propane with no accounts. If I try the little [+] in the bottom left, the same thing happens again.

I suspect this may occur because I have one launchpad suite that includes campfire and another that does not. My coworkers who are not attached to the basecamp-only suite do not have any problems.

  1. Support Staff 1 Posted by trevor on 09 Oct, 2013 09:27 PM

    trevor's Avatar

    Hi Michael,

    I'm getting the same thing. I'll look into it and let you know what's going on.

    Trev

  2. Support Staff 2 Posted by trevor on 10 Oct, 2013 12:15 AM

    trevor's Avatar

    Hi again Michael,

    37signals has resolved the issue and login appears to be working properly again.

    Let me know if you continue to have problems.

    Regards,
    Trevor

  3. 3 Posted by Michael on 10 Oct, 2013 02:30 PM

    Michael's Avatar

    I'm in. Thank you, sir.

  4. trevor closed this discussion on 21 Oct, 2013 07:14 PM.

Comments are currently closed for this discussion. You can start a new one.

Keyboard shortcuts

Generic

? Show this help
ESC Blurs the current field

Comment Form

r Focus the comment reply box
^ + ↩ Submit the comment

You can use Command ⌘ instead of Control ^ on Mac